Doelgericht ontwikkelen

ONTWIKKELEN EN CREATIEF SAMENWERKEN

Resultaten boeken is topsport. In organisaties leveren mensen prestaties die vergelijkbaar zijn met die van topsporters op veld of baan. De sportwereld heeft veel kennis over en ervaring met presteren. De weg naar succes is gebaseerd op het gebruiken van talent, het verleggen van grenzen en focus op het doel.

Een sporter kan precies vertellen waarom hij iets doet, wat dat betekent voor het doel dat hij wil bereiken. Soms vraagt het resultaat om een creatieve, onconventionele route. En soms liggen de stapstenen naar het succes zo voor de hand, dat iedereen ze over het hoofd ziet. Dat is in de sport niet anders dan in organisaties.

Het doelgericht ontwikkelen van talent tot prestatie vergt een aanpak die veel weg heeft van het coachen van topsporters. Els van Noorduyn B.V. vertaalt basisprincipes uit de sportwereld naar een werkwijze die mensen in uw organisatie (weer) laat scoren.

Tap2top

Tap2top is een organisatie die de oplossing is voor de arbeidsmarkt, recruitment en organisaties. Talenten die zich meervoudig willen en kunnen ontwikkelen. www.tap2top.nl

 

2012
Brons Kogelslingeren 56,62mtr, Sander Stok
4e plaats nk meerkamp, Theo Danes

2011
Twee maal Goud en één maal Brons.