Terug naar home  
header_weblog.jpg
de-som-spreuk.gif
Klein Bijpraten maart 2018

Sport

Normaal eindig ik dit thema met sport maar dit keer als start van deze even klein bijpraten. Dit jaar weer dezelfde atleet in het Nederlandse estafetteteam met de Nederlandse topsprinters. Vorig jaar lukte het de bond niet om regelmatig de atleten bij elkaar te krijgen.  Teveel wedstrijden. Kijken of het dit jaar lukt. En dan nog de limiet lopen! Altijd weer spannend, of het lukt.

Talentmanager 15

Bij de eerste start bijeenkomst van dit traject, heb ik een atleet die zijn verhaal vertelt over zijn transitie van voetballer naar top atleet.  Hij leert over zijn verhaal na te denken en te spreken en de deelnemers horen een verhaal uit een andere wereld.

Mentale kracht in onverwachte situaties

In oktober geef ik twee keer een presentatie in de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond.  Een keer voor de brandweer en de andere keer ook voor de partners van de regio.

Wel anders ingevuld dan de lezing van vorig jaar voor het Exchange traject.

Nu nog een landelijke presentatie!

Radboud UMC

Een bijzonder opdracht, verrassend ingevuld, vinden de deelnemers.

Begrippen als bewustwording, respect en taal anders ingevuld.

KriDaTie

We nodigen u graag uit te komen proeven van KriDaTie nieuwe stijl!

Een groot deel van ons denken en handelen, zit in voorgestelde keuzes en uitgestippelde paden. Daarmee kunt u ver komen. Als u in beweging kunt blijven.

De hele wereld doet aan yoga of mindfulness. Wij doen aan Play. Play is nodig om beweging te maken, om kansen te zien én te pakken.

Om met elkaar te ervaren hoe dit voor u werkt nodigen wij u van harte uit bij onze proeverij. Hier zult u niet alleen kennis maken met de coöperatie KriDaTie nieuwe stijl, maar direct proeven aan hoe Play u helpt uw doelen te bereiken, fit te blijven en te genieten van successen.

We laten het u ervaren op 17 mei van 14:00 tot 17:00 uur bij Antropia te Driebergen.


Meer informatie volgt begin april. Een proeverij is natuurlijk smaakvoller met zijn tweeën. We nodigen u daarom alvast graag uit iemand mee te nemen als introducé.

Promoveren

Vrij recent hoorde ik weer het verzoek om te promoveren. Het is uniek wat je doet. Dat ga ik dus niet doen, promoveren. Woorden kunnen geen beweging duiden. Toch de handschoen opgepakt en ik ben in gesprek met een jonge ontwerpster. U hoort het vervolg!