Terug naar home  
header_weblog.jpg
de-som-spreuk.gif
Klein bijpraten Juni 2018

Proeverij

Goed om te zien dat wij een mooi aantal bezoekers hadden.

De nieuwe mensen waar mee ik ga samenwerken hebben de kans met beiden handen aangepakt om te laten zien wat zij kunnen. Ik begreep van een aantal deelnemers te stralen: dan klopt het.

De Footprint als ondersteuning voor Play. Je weet wie je bent dan kun je spelen.  Pauline gaf energievolle ideeën hoe je een Footprint kunt maken.

Duurzaam werken werd druk bezocht bij Sander. Mike en ik deden Play. Ga maar een spel ontwerpen zonder of maar met 1 regel.

Bij het panel waren er zoveel vragen dat de tijd iets uitliep. Al met al mensen die organisaties iets te bieden met een gedeelde visie over ontwikkelen van mensen.

TAP2TOP

De stichting voor meervoudige talenten gaat een vervolgstap maken.

Wij hebben de afgelopen maanden veel onderzoek gedaan, voor welke complexe situaties, meervoudig talent nodig is. Het plan is met nieuwe deelnemers in het nieuwe jaar te starten.

I4 Nature

Heel spannend samenwerkingsverband met Xander Beks van I4Nature.

Hij werkt in het groene domein. De samenwerking bestaat uit jongeren/studenten in zetten voor bedrijven op verschillende vraagstukken. Vraagstukken die toekomstgericht zijn en tot doel hebben om beter met de planeet om te gaan. Antwoorden weten wij nu niet en daarvoor hebben wij de jongeren nodig. Daarna organisaties ondersteunen bij de toepassing in hun organisaties. Voor mij is de cirkel rond. Jongeren, organisaties in beweging krijgen. Vertrek punt is niet weten. Hoofddoel is: de natuur wordt er beter van.

Play

Binnen de veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond ga ik samen met Multiteams nieuwe vormen van samenwerken onderzoeken door middel van Play. Resultaat: andere vormen van scenario’s maken.

Play houdt mij al jaren bezig en heb er zelfs in 2004 een artikel over geschreven. Zie mijn site.

Sport

De maand juni is de belangrijkste maand voor de sporters. Alle Nederlandse kampioenschappen vinden in deze maand plaats. Daarover bericht ik later.