Terug naar home  
header_weblog.jpg
de-som-spreuk.gif
Evenklein bijpraten december 2018

Goedemorgen,

Talentmanager nummer 16

Een nieuw talentmanagement traject aan het opstarten voor de veiligheidsregio’s. De 16e alweer. Dit is dus nog steeds relevant voor organisaties!

Magazine Sportgericht, wetenschappelijk tijdschrift

Ik heb sinds enkele jaren de sprintcapaciteit van mijn wedstrijdatleten laten testen. Een docent van het UvA, faculteit Gedrags- en Bewegingswetenschappen heeft hier onderzoek naar gedaan. In december wordt hierover een wetenschappelijk artikel geplaatst. Dit levert direct adequate gegevens op om mijn programma’s aan te passen of te verbeteren. Daarnaast is er voor de toegepaste wetenschap is er nieuwe techniek ontwikkeld, waardoor het minder kostbaar wordt om te meten, eenvoudiger te meten en direct kennis te hebben. Trots op deze samenwerking!

Play

Als je het niet meer weet, kan Play helpen zoeken en vinden wat je voorheen niet wist. Bij een afdeling ‘Play in between spaces’ toegepast. Ik ga hen verder begeleiden om in 2019 op de achtergrond als regisseur de nieuwe kennis toe te passen.

Ook ga ik in het aankomende jaar verhalen creëren samen met een kunstenaar. Dat is ook Play.

Sport

In deze periode wordt er heel hard gewerkt aan alle vaardigheden, zowel fysiek als mentaal. De groep is op zoek naar een andere identiteit, nu de beste atleet is gaan trainen bij de sprintbondscoach.  

Tap2Top

Eerst de website op orde maken van Tap2Top, en dan kunnen wij in 2019 van start gaan. Een atleet uit mijn groep, Rutger, gaat zich bezig houden met deze digitale wereld.

I4nature

Vanaf vrijdag 7 december 2018 zijn wij formeel een coöperatie. Volgend jaar volgt uitgebreidere informatie. Een voorproefje? Zie de website: www.i4nature.world.

Els