Terug naar home  
header_weblog.jpg
de-som-spreuk.gif
Klein bijpraten oktober 2019

 

Anders leren en ontwikkelen 
Spannend concept van leren en ontwikkelen . Ik ben mét meerdere bedrijven , allen hebben iets te maken installatie of bouw, iets aan het onderzoeken. Namelijk of wij maatschappelijke vraagstukken  die bij deze organisaties passen zoals smartcitys, kunnen laten beetpakken door jongeren. Wij regelen jongeren vanuit de organisaties en van buitenaf. Juist die jongeren die niét vervolgstudie willen doen, die anders leren... En dan samen een jaar leren op verschillende wijzen. Dat wordt spannend. Die jongeren kunnen dan ook  stage lopen bij die bedrijven. Organisaties kunnen leren dat jongeren een andere werkinstelling hebben dan de huidige organisaties bieden. 
Voor nu krijgt niet geen naam. Maar anders opleiden is het wel...

Sportgroep
Interessant dat na zoveel jaren een aantal atleten mét pensioen gaan. Komen nieuwe bij en ineens heb je weer een groep die moét leren samen te werken. Samen elkaar helpen, samen lief en leed delen en kiezen voor jezelf binnen een groep. Werk aan de winkel. 

Topvrouw van het jaar verkiezing en de aanstormende jonge vróuwen talenten
Als oud jurylid van de Young Talent Award verkiezingen zie je dat de jongeren in de afgelopen laatste 2 jaar tijd beduidend meer lef hebben om zichtbaar te zijn. Zij durven iets beter de stap naar voren te maken. Blijft lastig voor de jonge vróuwen om toch nog regelmatig uit te leggen dat zorg samen mét de partners gebeurt. En beiden daardoor hun potentieel in kunnen zetten voor organisaties. Door deze Award komt er gemakkelijker een continue stroom opwaarts voor topvrouwen. Over 20 jaar hoop ik dat vrouwen zich afvragen waarom er ooit een Young Talent Award verkiezing was