Terug naar home  
header_weblog.jpg
de-som-spreuk.gif
Even klein bijpraten maart 2022

Breaking news

Voor mij dan: de podcast met het interview van Harry Starren over spel kunt u hier horen.

 

https://vimeo.com/640385456

Podcast | spel | tap2top from Promotime on Vimeo.

 

 

 

Tot nu toe zijn de terugkoppelingen positief. De podcast geeft een goed beeld van mijn visie en mijn werkwijze. Energie hoor je in stemmen. Zeker gaan beluisteren dus!

 

Tap2top

Op 13 april verzorgt het team van tap2top weer een inspiratiesessie. Dat doen we gelukkig weer eens live – heerlijk – in Utrecht. Samen met een groep mensen uit het bedrijfsleven willen we dan mensen inspireren over meervoudigheid, over hoogbegaafdheid en over autisme. Wat kun je daarmee als organisatie? En waarom is het zo belangrijk om hier iets mee te gaan doen? De ervaring leert dat mensen die zich gaan vervelen of onvoldoende uitgedaagd worden, uiteindelijk gaan vertrekken. Ik merk om me heen dat deze mensen organisaties juist veel geld opleveren, wanneer ze blijven. Door ze uit te dagen worden ze geprikkeld om het beste uit zichzelf te halen en zullen ze ook eerder op een interessante positie belanden. Denk daar maar eens over na. Of beter, kom naar de sessie op 13 april.

 

Event 1 november

We zijn er maar druk mee: Eli ter Winkel, Maarten Goedemé en ik. Een locatie zoeken, kijken hoe we de dag invullen. Ik weet op dit moment nog niet of het mij lukt om dit event door minister Robbert Dijkgraaf te laten openen. Dat is een bijzondere route. Wat ik al wél kan verklappen, is dat één van de onderdelen van het event een tentoonstelling over kunst en spel wordt.

Aanmelden kan nu al, via de website www.tap2top.nl. Ik beveel dit van harte aan! Het wordt echt een bijzondere dag, met veel andere inzichten en met leren op een bijzondere manier. Soms is voorpret alléén al zo leuk!

In de aanloop naar het event ga ik met heel verschillende talenten geluidsopnamen maken. Daarbij komen filmpjes, die we zullen gaan delen via onze eigen pagina en op LinkedIn.

 

Sport

Na heel veel trainingen, die echt gericht zijn om het doel te halen, is de atlete waar we het al eerder over gehad hebben uitgenodigd om aan te sluiten bij het Nederlandse estafetteteam 4 x100 meter. Dat is mooi, maar toch pas een klein succesje. Het volgende doel is namelijk de grote stap: lopen op wereldniveau. Voor het zover is, is het nog even doortrainen geblazen en daarna weer lekker wedstrijden gaan lopen. Wordt vervolgd!