Terug naar home  
header_weblog.jpg
de-som-spreuk.gif
Klein bijpraten December

WAUW

Dat was de reactie van de deelnemers aan de workshop Drijfveren. De energie en de passie van de deelnemers spatte ervan af op die middag. Enkele opvallende uitspraken:

‘Ik weet nu hoe ik met mijzelf kan spelen en schakelen. Op elk moment weet je van jezelf wat je moet gebruiken in de situatie waarin je je bevindt.’
‘Het lef hebben om niet altijd de goede keuzes te maken.’ ‘Kleine dingen die er toe doen, train je de hele dag.’
‘Solo kun je niet alleen doen.’

Mooie uitspraken en ik heb er nog meer. Ga ik maar iets tastbaars van maken. Het was een gouden middag.

Talentmanagementtraject van de brandweer
Het derde traject start is in december gestart. Het wordt weer boeiend met de nieuwe twaalf deelnemers. De groep is zeer divers en dat is echt een belangrijke voorwaarde. Het is een hele reis om mensen te laten ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen en welke werkomgevingen daarbij passen. Soms zelfs een ontdekkingsreis, waarin je vaak dingen moet onderzoeken met elkaar. Maar ik weet zeker dat de brandweerwereld er na een jaar weer een groep jonge mensen bij heeft die anders in de(ze) wereld staan.

Mijn websites
KriDaTie’s site www.kridatie.nl is helemaal state of the art. Bloggen, twitteren in combinatie met de nieuwe social media zoals facebook en linkedin. Zo hebben wij aansluiting met de generatie van nu en de toekomst. Mijn andere site www.elsnoorduyn.nl is ook helemaal vernieuwd. Veel kijk plezier.

2010-2011
Ook weer teruggekeken: wat is gelukt en wat niet? Wat heb ik in beweging gekregen en wat niet? Maar wel alweer nieuwe plannen gemaakt en nieuwe ideeën voor 2011. En gewoon doorgaan met de dingen die ik wil laten lukken.

Het nieuwe jaar
Ik wens jullie allemaal voor het nieuwe jaar veel energie, nieuwe inzichten en ga vooral genieten van wat er is.

Els