Terug naar home  
header_weblog.jpg
de-som-spreuk.gif
Klein bijpranten December 2015
Goedemorgen,

Talentmanager

Twee groepen hebben hun traject afgerond. De ene groep met een tijdschrift en de andere groep met een site. Boeiende verhalen. Tijdens de laatste bijeenkomst zie ik heel goed wat een rijpingsproces met de deelnemers gedaan heeft. Ik  heb hen negen maanden niet gezien, zij hebben zelf die slag nog gemaakt. Er is maar een woord voor: indrukwekkend.

Hun eindproducten kunt u vinden op de site http://www.boeiendeverhalen.nl en het tijdschrift staat binnenkort u op de www. Kridatie.nl

Reminder Mailadres
In het nieuwe jaar ontvang ik via Tip geen mails meer!

Vrouwen netwerk brandweer

In vier workshops van een uur, heb ik ongeveer 87 vrouwelijke deelnemers laten ervaren wat het is als je de kennis van het lichaam gebruikt in stressvolle situaties.

Stichting
De stichting heet TAP 2 TOP
TAP staat voor Talent Acceleration Program. Voor eigenzinnige talenten uit alle takken van sport en andere omgevingen, zoals wetenschap, kunst en cultuur. Alle mensen die zich aanmelden worden op alle aspecten die zij nodig hebben, begeleid.

Sport
De kanoster Eef Haaze maakt soms kleine stappen en soms grote sprongen. Goed om te zien dat zij minder snel moe wordt en daardoor sneller gaat, nadat ik haar een andere houding in haar kano heb kunnen aanreiken.  Voor haar geldt: presteren is het meervoud van lef.

Feestdagen
Ik gebruik hiervoor een frase uit een gedichtje van een deelnemer uit een van de trajecten.

Ik besef de impact van mijn gedachten
Eindeloze kansen voor mijn krachten
Omdat ik mezelf diep van binnen ken
Kan ik handelen vanuit wie ik ben
In mij schuilt een onuitputtelijke bron
En kom ik ver voorbij de horizon
Een mooi 2016 gewenst.

Els